29 June 2013

Rumah Sewa Kuantan -update Jun 2013-

Assalamualaikum.

Ok. tetiba rasa macam dah jadi tempat buat iklan rumah sewa kat kuantan lak. hehe.

So now latest info tentang status rumah sewa kat kuantan, area Taman Tas ye.

Ada 3 rumah sewa tp semua rumah full. Ada 1 rumah yg tengah kosong tapi takkan jadi rumah sewa dah. Ownernya nak jadikan rumah tu taska. Sorry ye.

Kalau ada sesiapa yang nak sewa rumah (tp mungkin bukan dlm jangka masa terdekat ni), boleh drop email kat bahagian komen ye. If there's any latest info, sy akan email korang. Lebih senang camtu.

Thanks for reading!

140 comments:

ummu said...

Hye.. sy ummu blh saya tau tak, masih ade rmah untk di sewa area kuantan ke.. sy perlukan urgent dalam bln 8..

ummu said...

Pls update me mumu_izzam@yahoo.com ataw blh wassap saya... di number +966509967139... skrg saya di saudi, akan balik berkahwin di malaysia dan perlukan rmah sewa... waiting 4 ur reply tq

mizz dya said...

sy dah reply by whatsapp ya.

fad ly said...

salam... ade lg x rumah sewa daerah kuantan.... kos rendah...

fad ly said...

klo ade pm sy 0127483481

Anonymous said...

sy perlukn uma sewa area indera mahkota yg bdekatan dgn mahkamah / wisma belia / shahputra.. klu taw whatapp sy 0176126879.. tq

Anonymous said...

saya perlukan rumah sewa area indera mahkota.. suami kerja kat balai bomba indera mahkota..yang dekat2 tu la.. if ade whatsapp me..0129076807

Anonymous said...

Kalau ade kekosongan d mane2 area kuantan, yg mgHala dr arah bukit stongkol ke beserah, harap sis dpt inform sy asap ya.. Nurul : 013-3183219, sms or wassap.. Nk msuk ogos, after wedding

shahbihi said...

Assalam...ada x rumah sewa area menghala dr kuantan smpi bt 10..klu ada kontek sy..0198186551> shahbihi

Azie Kema said...

Assalam...saya perlukan rumah sewa area taman tas ngn permatang badak klu ade cal @msj...0139964187..da kahwin

Nazmi Rz said...

hai.. Saya memerlukan rumah sewa yang berdekatan dengan balai bomba kuantan / bandar.

kalu boleh masuk harini lagi bagus.. x larat dh merempat kat hotel bajet,, rabak.. hehehehe

whatsapp saya > 019-2007 845 ~ nazmi

Muhamad Ruzaini said...

Salam.Sy nk cri umh are balok,semambu,beserah or sngai krang...nk duk ngan istri

Jemari Baju said...

salam...sy tgh cr umah sewa area kg. padang, kuantan atau area bukit goh. nk msk segera sebenarnya. kalo ada tlg inform sy via emel
jemaribaju@yahoo.com TQ

Anonymous said...

salam,

saya mencari rumah sewa berdekatan pelabuhan @ sekitar nya .di perlukan dalam bulan 9.bekeluarga - sms@wassap
012-671 3054 kamarul

Anonymous said...

saya mencari rumah sewa area UMP gambang,yang berdekatan ,kalau ada nk masuk bulan 9 ni

sms/whatsapp 0176118994

Anonymous said...

Salam.saya mencari rumah sewa area indra mahkota dan dekat dengan tempat kerja bomba indra mahkota..harga sekitar 4 ke 5 ratus.3 bilik.pm 0136366228.or whatapp.thanks.

balqis aziz said...

salam.saya perlukan rumah sewa area kuantam.untuk duduk dua orng shaja.baru berkahwin.pm.whatapps 019-2382122 @ msj 018-9051522

siti said...

salam...sy memerlukan rumah berdekatan kem tudm kuantan...lepas raya dah nak move..umh xde lg...kalo ada ksg pls wassap/sms sy..tq

cik ani said...

Salam..sy memerlukan rumah sewa berdekatab dgn sg.karang. Prefer area alur ladang or beserah. Kemasukan segera. Kwlau ada pls wassap or sms 0179542915. Urgently need dh bekeluarga m.

siti said...

salam...sy memerlukan rumah berdekatan kem tudm kuantan...lepas raya dah nak move..umh xde lg...kalo ada ksg pls wassap/sms sy 013-5031106..tq

Anonymous said...

Sape ni sewa rumah boleh call no ni.. 0139091269

sharifah nurul amirah syed zainudin said...

memerluksn rumah sewa area bandar putra . wassap sy 0179388318

azreen junysar said...

sy memerlukan umah sewa area sungai soi. Kalau ada, hubungi sy 01126752528

ainol fitry said...

sy nak cari bilik sewa harga dalam rm200 kebawah berdekatan dengan plaza gambut,bilik atas kedai pon takpe,kalau ada tolong hubungi segera,urgenttt slewatnya rabu ni -0165677260 ainol fitri

Lunia Nia said...

salam..sy lunia..sedang mencari bilik sewa/umah area taman tas gambang kat kawasan prumahan baru dekat dengan MayBank..area bdektn tunas manja..memerlukan segera pada 24/08/2013...klu ade tlg email lunia1021@gmail.com

Anonymous said...

assalamualikum, sy ruhi... praktikal kat UMP, so saya nak cari bilik sewa dalam area gambang... memerlukan segera pada 31/8/2013.. - ruhi_bazilah@yahoo.com
thanks.

Anonymous said...

assalamualaikum,
bilik untuk disewa area alor akar/ kubang buaya, kuantan. . .
Untuk Lelaki sahaja, taknak orang jahat2..
kalau nak, contact / sms 017 9344528
daus / epi
anytime, sementara masih kosong

emmy ezliena said...

sy mencari rumah sewa area kuantan/balok..bilik 3..klu ada plez wasap/call/sms..0199241023..email emmy_2911@yahoo.com..tq ye..

Anonymous said...

saya memerlukan rumah sewa area indera mahkota 2 bulan oktober. Rate 600 -800. Kalau ada boleh call atau msg 013-4208987

Zaki Zainal said...

Assalam....saya nak cari rumah sewa berdekatan dengan kem batu 10...

Zaki Zainal said...

Boleh email pd saya kaptzaki@yahoo.com

Zaki Zainal said...

Boleh email pd saya kaptzaki@yahoo.com

Zaki Zainal said...

Assalam....saya nak cari rumah sewa berdekatan dengan kem batu 10...

mohd dzul muazzim mohd marzuki said...

ada lagi tak rumah kat taman tas tu? pm sy ASAP kalau masih ade.. 0145224892 -

Anonymous said...

Assalamualaikum...sy mencri uma untuk disewa berdekatan tunas mart / caltex menghala ke kuantan dari gambang...kalau ada,sila whats app saya di 0132757824..perlu dalam buln 9/10...terima kasih

Akmal Sabri said...

salam..
saya mencari rumah sewa di area kuantan...
utk kemasukan bulan 9 ..
student ump gambang 6 orng...
kami masih tidak mendapat rumah sewa.. klau ada boley email di akmal_9129@ymail.com atau tel di 011-12945762

Anonymous said...

Salam,sy mencari rumah sewa area dkt dgn gebeng klu ada kosong la....klu sg karang or balut pun ok jgk call 0127969447 nk msuk bulan sept nie la

Anonymous said...

salam.. sy sedg mencari bilik untuk disewa area kuantan.. kalau boleh yang berhampiran dengan hospital tengku ampuan afzan. nk masuk bulan 10 nie.. info email d masyus_252@yahoo.com/0172481868

MekaR BaKaWaL!_Mc Sue said...

slm...sy mencari rumah sewa area indera mahkota...sudah khwin blum ade ank...jika ade plz wassap 0139458199/ emailkn ke mekarbakawali@gmail.com. tqvm dear....

MekaR BaKaWaL!_Mc Sue said...

slm...sy mencari rumah sewa area indera mahkota...sudah khwin blum ade ank...jika ade plz wassap 0139458199/ emailkn ke mekarbakawali@gmail.com. tqvm dear....

shah subaru said...

mencari rumah sewa area Gambang...kemasukan bulan 9......

Anonymous said...

Saya memerlukan rumah sewa di kuantan area sh. Soi, indera sempurna,inderapura. Sgt urgent thanks. Blh whatapps sy 0139256957

sham ismail said...

Salam sy sedang mencari rumah area tman tas, indrapura, indra sempurna whatsap 012-5717627

Anonymous said...

salam...saya mncari rumah sewa di area kg padang...dah lama mncari...kalau ada boleh contact sy di 0133704670...bantuan amat diharapkan...

Zfar Jepa said...

saya mencari rumah sewa area pusat bandar kuantan.. dah lama mencari. amat memerlukan segera. dah rabak dok hotel bajet. dah kahwin. klu ada pls contact sy 010-2835623..

Anonymous said...

Assalamualaikum, sya cri umh sewa area ktn, klu mne2 dlm area ktn contact je sya, email shamdante@yahoo.com, klu ap2 email saya, facebook Syah Zaha, terima kasih byak2 TT, =) nk urgent sbb umah lma owner hlau sbb nk renovate, keh2

Anonymous said...

Salam.

- Saya sedang mencari rumah sewa area GAMBANG/UMP KUANTAN
- Kemasukan URGENT ASAP
- Sewa area RM300-RM400
- Boleh contact saya di 013 392 8708

Anonymous said...

Salam, sy juga sedang mencari rumah utk disewa berdekatan UIAM Indera Mahkota utk 2 org (pasangan suami isteri.

email: muhammadshahrain@yahoo.com.my
no ctc: 019-3639340

Empunya diri Ezfa said...

Salam...
Saya mencari rumah sewa di area berdekatan Hospital besar kuantan... Berminat utk menetap di Indera Mahkota, Taman Tas, Sg. Isap, dan tanjung lumpur.

Boleh hubungi saya di ezzatifatin@yahoo.com / 019-9577880

Rumah harga RM300-RM400....
Sangat terdesak untuk mencari rumah kemasukan bulan 10,11,12 tahun 2013...
Terima kasih pada yg sudi membantu

Anonymous said...

Perlukan rumah area taman tas. Indrapura. Indera sempurna. Urgent kemasukan Oktober 2013. Bawah RM500. Col me 0139880605

mizz dya said...

Kalian,

In Shaa Allah saya akan update kalau ada kekosongan ye. Maaf kerana x whatsapp/email/sms kalian sebab so far rumah xde kekosongan. Terima kasih sebab sudi drop email/no hp utk dihubungi. Saya tau kalian perlukan sgt2 rumah sewa tapi maaf x dpt membantu sgt buat masa ni.

Anonymous said...

Assalamualaikum mizz dya,

minta tolong jika ade rumah untuk disewa, kemasukkan bulan jan 2014. keje di IIUM indera mahkota, lokasi rumah sekitar la..jauh sikit pun x pe.

Thanks
Mohd Rizal
mrizal8452@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum mizz dya,

minta tolong jika ade rumah untuk disewa, kemasukkan bulan jan 2014. keje di IIUM indera mahkota, lokasi rumah sekitar la..jauh sikit pun x pe.

Thanks
Mohd Rizal
mrizal8452@yahoo.com

Anonymous said...

sya memerlukan rumah sewa area kuantan..kos rendah..wassap 0117874057..tq :)

Shahmin Amin said...

salam...saya nak cari rumah sewa sekitar indera mahkota..kalau boleh yang kos rendah pon sudah jadi...apa-apa2 emailkan kepada saya..saya nak sewa dalam 20 aribulan 12 2013 ni..ni email saya shahmin.amin@rocketmail.com

Anonymous said...

rumah untuk disewa d taman pandan damai 1, bersebelahan petrol station BP jln by pass kuantan ke gebeng. berhampiran dengan bukit rangin airport, klinik komuniti paya besar. call 0199118532 (ise). keutamaan utk berkeluarga dan islam.

Anonymous said...

akum...... saya ingin mencari rumah sewa bjet dalam 300 ke 400 sebulan kalau blh dapat bulan 11 nie harap membantu anak perantau...
nak cari umah area gebeng , balok, terima kasih ....harap sedia membantu 0194933210

Anonymous said...

Salam..kalau ada berita umah sewa bajet dalam 400-500, tolong email saya di aina061@gmail.com ye. terima kasih.

Tengku Puteri Nur Arisha said...

Salam saya arisha. Saya sdg mncari rmh untuk diswa. Bajet rm500 kebwh. Saya dh brkhwin ank sorg. Skrg mnumpanf rmh org. Mmrlukan rmh swgera. Jika ada call 0169633627 / 0169633637

Tengku Puteri Nur Arisha said...

Salam saya arisha. Saya sdg mncari rmh untuk diswa. Bajet rm500 kebwh. Saya dh brkhwin ank sorg. Skrg mnumpanf rmh org. Mmrlukan rmh swgera. Jika ada call 0169633627 / 0169633637

Tengku Puteri Nur Arisha said...

Salam saya arisha. Saya sdg mncari rmh untuk diswa. Bajet rm500 kebwh. Saya dh brkhwin ank sorg. Skrg mnumpanf rmh org. Mmrlukan rmh swgera. Jika ada call 0169633627 / 0169633637

shahbihi said...

Assalam...ada x rumah sewa area menghala dr kuantan smpi bt 10..klu ada kontek@wasap sy..0198186551> shahbihi

shahbihi said...

Assalam...ada x rumah sewa area menghala dr kuantan smpi bt 10..klu ada kontek@wasap sy..0198186551> shahbihi

kopie biru said...

Salam, ramai betul yg mohon info pasal rumah sewa, mesti puan tak menang tgn..sy pun nak mohon jugak carikan rumah sewa area Taman Tas tu atau yg berdekatan kawasan tersebut. harga 400 ke bawah.. tak kisah if dapat rumah sewa dua bilik pun. Untuk saya dan isteri saja.

Anonymous said...

Rumah cendrawasih rm450. 0139361665

Anonymous said...

saya sedang mencari rumah sewa di sekitar gebeng, balok, indera mahkota.... budget bawah 500... sesiapa yg ada info sila hubungi saya / whatsapp di no 0125102099

Anonymous said...

assalamualaikum... boleh x nak mintak tlg, jika ada rumah sewa available area balok,chengal lempong, email sy afir13_89@yahoo.com tq

MOHD NAJID said...

Assalamualaikum.
Mohon bantuan untuk rumah sewa. Penyewa adalah satu keluarga. Jangka nak duduk bulan Januari 2014. Mohon maklumkan melalui sms ke 019-9828473 atau email najidkptm73@gmail.com

Anonymous said...

Salam,saya nak cari rumah/bilik sewa area indera mahkota 7,untuk 4 org .tlg whatsapp 0179228812 .

Anonymous said...

salam.. mohon bantuan untuk kemasukan Januari 2014... Perlukan rumah sewa untuk pasangan suami isteri area balok/beserah/sg karang/cherating/buki pelindung etx yg berdekatan dgn Gebeng... dlm 15-20minit perjalanan pun xpe... terima kasih sangat2. drop info ke sitiradzi@gmail.com

Dari Sudut Hati said...

kalau ad leh pm saya ye 01129444245

Dari Sudut Hati said...

saya mencari uma sewa berdekatan politeknik.. nk masuk uma awal bulan 12 ni... lau ada tolong PM saya ye...terima kasih...

Anonymous said...

sy plukan bilik sewa dgn kdar sgera.
kalau blh nak area bndar.sy student.permpuan.kalau blh nk msuk bln 11.kalau ada whtsapp kt num 0183715082

mustafa kamal said...

Assalamualaikum.. Saya memohon jasa baik semua, saya ingin mencari rumah sewa area bandar Kuantan atau di pesisirannya.. Bajet dlm rm300 sebulan.. Kemasukan segera kerana dapat kerja di Kuantan.. Terima kasih..
Email saya: syaz1_eita@yahoo.com

roff said...

Saya perlukan rumah sewa berdekatan kptm kuantan . Tk kisah area permatang badak , inderapura ka mana2 . Text me 0104697485

Anonymous said...

Sy sdang mencri rumah,area pndan,or bkt rangi.urgen sgt2.kmskn awl bln 11.law ad 0129289572.450 kbwh.

Maryam Sakinah said...

Assalamualaikum ..saya nak.cr rumah.sewa sekitar sri dagangan kuantan. Kalau boleh yg paling dekat..kemasukan.februari 2014

Maryam Sakinah said...

Assalamualaikum ..saya nak.cr rumah.sewa sekitar sri dagangan kuantan. Kalau boleh yg paling dekat..kemasukan.februari 2014

manje amiera said...

Saye nak cari untuk waktu terdekat ni adex?

Anonymous said...

salam .. ad x rumah sewe area permatang bdak atau sungai isap .. mohon whatsap 0145066129

Anonymous said...

sy mncari umh sewa area kuantan dlm mse teedekat nie bjek 600 ke bawah.jika ade 0145224346..

Anonymous said...

mcri rmh sewa sktar kuantan hrga 400 kebwh.lau ade mtaj tlg col urgent, 0199754297

mizz dya said...

Truly sorry, memang takde kosong so far. sebiji rumah dah jadi tadika. klau ade kosong pun, penghuni lama x sempat punggah kuar barang, dah ada yg menanti nak masuk depan rumah. huhu. mudah2an ada owner rumah sewa yg nampak komen kalian dan bg bantuan.

maaf dari hujung tudung sampai hujung stokin sebab x dpt tlg. huhu

Anonymous said...

please bantu saya...memerlukan rumah sewa...kalau bole area indera sempurna atau inderapura......mnorazam@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum...saya nak cari rumah sewe yang berdekatan dengan kolej poly-tech mara...klau ade inform dkat sye blh?
ni no sye 0129275315(ayu)

Anonymous said...

As salam mcari rmh sewa prmtbg badak .tmn tas .jygading xkisah jnji dkt kem batu 10...klau da bwah rm 300 cl 012 9581560

Anonymous said...

SLM sy mencari umah sewa kos rendah dlm rm400 berdekatan dengan hospital tengku ampuan afzan kuantan..jika ade tlg pm sy pada num ni 0134422429...(sue)..tq

The Branded Cottage said...

rumah semi-d untuk disewa di indera mahkota kuantan. untuk keterangan lanjut sila layari

http://brandedcottage.blogspot.com/2013/11/rumah-untuk-disewa-kuantan-kemasukan.html

Siti Julia Zulaika said...

jika ada rumah sewa bdekatan UMP pahang sila email ke juliaeng.mechanical@gmail.com

tq

RIMBUNAN BAHAGIA said...

saya ada rumah utk di sewa.siap dengan perabot.3 bilik.bilik utama ada air con. skr sy tgh wat homestay di sg karang darat.jln nak ke Gebeng.nie no.01131780853

Muhd Faris said...

Mencari rumah sewa di sekitar indera mahkota atau uitm kuantan.. tolong inform kalau ade.. boleh whatsapp ke 0177004682. Terima kasih.

Anonymous said...

Mencari rumah sewa sekitar kem batu 10 kuantan untuk kemasukan bulan feb 2014. sewa antara rm 300-450.

Jika tuan/ puan ada rumah untuk disewakan sila hubungi,
013-935861- Tuan Izan

nurul fariza musa said...

saalam, ada tak bilik untuk disewa area batu 11 jalan gambang kuantan. kalau boleh nak masuk before bulan 3. kalau ada emel saya contact nurulfariza91@gmail.com

Khusyairul Aniza said...

salam..sy mncr rumah sewa area beserah,sg.karang or batu hitam..mohon share or whtsapp sy spe2 yg ad info..0189003607..urgent sgt2...utk 3org bujang...k...

Khusyairul Aniza said...

salam..sy mncr rumah sewa area beserah,sg.karang or batu hitam..mohon share or whtsapp sy spe2 yg ad info..0189003607..urgent sgt2...utk 3org bujang...k...

iera said...

Salam semua...saya meminta jasa baik semua pihak..saya ingin mencari rumah untuk disewa di kawasan batu 6 atau batu 8 atau taman tas...anggaran bawah rm700..minx jasa baik..terima kasih ya

Hawa lala said...

salam semua , saya Hawa
student dari petaling jaya sedang cari rumah sewa sekitar hospital tengku ampuan afzan . ada tak rumah sewa untuk 4 orang pelajar . minta jasa baik korang untuk tolong carikan rumah sewa ..

pnput1 said...

Slm, sy ada rumah teres 2 tingkat indera mahkota 2 untuk disewa. Berdekatan sekolah, tunas manja,7e, pasar malam. Jalan kaki je pon boleh! Kalau berminat boleh call/watsapp 0179322111. Tq

Mimie Neeza said...

salam..saya mencari bilik untuk disewa di kawasan sri dagangan 2 kuantan untuk bulan 4 nanti..

Anonymous said...

salam.. ada rumah untuk disewa dekat area gambang tak.. kalau ada, please inform ekk.. nuradillina@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum..saya n suami tgh mencari rumah sewa (medium/low cost) dekat dgn jln air putih(tmpt keje suami), jauh sikit pun xpe la asalkan dekat dgn sekolah rendah. Kalau ade In sya Allah kemasukan dlm hujung bln 5. Pls emel saya yanti_yanti81@yahoo.com atau whatsapp ke 019 7932557. Terima kasih.

Anonymous said...

Salam..if ade rumah berdekatan UMP gambang, please inform me syaima_s@yahoo.com..TQ

MrsBaHgiaHidOp said...

asSalamualaikum...sy dan rakan mencari rumah sewa yang berdekatan antara kem tentera batu 10 dan UIA... Jika ada, mohon inform pada aisyah.fauzi_93@yahoo.com. atau call/wathapss 0195140449..

EmeL Titus said...

salam. klo ade info ttg rumah sewa area ump gambang, taman mahkota aman bole email sy titus1704@yahoo.com atau whatsup saya di 0136706237

Anonymous said...

Rakan muslimah diperlukan berdekatan dengan
Gambang Resort City. Sesuai
untuk pelajar dan pekerja muslimah sekitar
Gambang. Semua kemudahan sudah tersedia. Kemasukan
segera April 2014. Berminat sila hubungi Puan
Liyana 019-2003153.

ros said...

Assalamualaikum...sy mencari rumah sewa area taman impian @kampung padang..jika ada inform sy ros..0139039355

Anonymous said...

Rumah untuk disewa di taman sepakat. Rumah tanah lot, berdekatan denagan sekolah, masjid, kedai makan.. 5 minit ke bandar kuantan. berhampiran dengan bukit rangin, airport dan jalan by pass. call 0199118532 (ise). keutamaan utk berkeluarga dan islam.

MrsBaHgiaHidOp said...

saya mencari rumah atau bilik sewa untuk dua orang perempuan,, kawasan berhampiran kem tentera batu 10.. untuk kemasukkan bulan jun 2014.. no. wathapss 0195140449. terima kasih.

Mohd Rujhan Hadfi Mat Daud said...

salam. sy ingin mencari rumah untuk disewa di area semambu atau indera mahkota. prefer rumah setingkat. sy nak masuk bulan jun. terima kasih
whatsapp 0192366102

Lelaki Gentle said...

Salam.. Saya Adib.. Saya tengah mencari bilik sewa di area Jalan Bukit Sekilau untuk kemasukkan bulan Jun.. tapi kalau tak ada bilik sewa kat sane tak pe.. janji dapat bilik area dalam bandar kuantan.. harga kalau boleh dalam Rm150 - Rm250.. saya tak berkira sangat bab utility dalam bilik tue, yang penting selesa..

emel : adibhanis92@gmail.com
no fon: 01117814721

Anonymous said...

Salam KakCik! Saya nak cari rumah sewa atau bilik utk bebudak ikm lelaki bujang. Nak buat praktikal kat Rwna Balok mulai 01 Jul hingga 31 dis 2014. eazy3x1@gmail.com oleh yg demikian tolonglah saya, Ya Allah!

Anonymous said...

Salam sy ade rumah utk disewa bersebelahan semsas..3 bilik.rumah baru belum diduduki..kemasukan bln 6...keutamaan pd yg berkeluarga...sesiapa berminat boleh contact or whatssap no 0192566085.tq

Anonymous said...

salam. saya mencari dua rumah untuk disewa berdekatan di ump gambang, di sekitar gambang pun takpa untuk intake bulan 9 ni, harga tak kisah, no whatsapp 0176872918, terima kasihh

Baiti Arifah said...

salam.. saya mencari rumah sewa area gambang or ump gambang.. kalau boleh.. saya nak masuk bulan 9.. kalau ada please contact 014-5278870.. :)

NUR HAJIYAH AHMAD said...

Mencari rumah sewa sekitar kg padang, bukit goh dan indera mahkota. Kemasukan julai

NUR HAJIYAH AHMAD said...

Mencari rumah sewa sekitar kg padang, bukit goh dan indera mahkota. Kemasukan julai. Tel: 0193357841
Email: nas_sktb@yahoo.com.my

syima mardhiah said...

salam. sy syima sedang mencari rumah sewa area taman tas, kampung pandan dekat2 area sinilah... untuk kemasukan bulan ogos ni... lagi awal lg bgs

email: simsim392@yahoo.com
whatsapp: 0192223104 (syima)

Anonymous said...

Assalamualaikum, Salam 1 Malaysia, sebuah rumah teres 3 bilik, 2 tandas dan 2 ruang letak kereta untuk disewakan di Perumahan Pandan Damai 1. (Lokasi rumah bersebelahan stesen minyak BhP) Lokasi yang baik, suasana yang damai dengan kejiranan yang harmoni. Lokasi hanya 5km saja dari jalan utama (Jalan Gambang) dan 5 minit saja dari Lapangan Terbang Kuantan, Kelab Golf Tentera Udara, Maybank Taman Tas, BSN Jaya Gading, Stesen Minyak BhP, Shell dan Petronas, Pasaraya Terus Maju, Pasaraya Tunas Manja, Pasaraya Ten Ten, Pasaraya Sakan, Pasaraya LYC, sekolah dan lain-lain lagi. Kemasukkan bulan Ogos dengan kadar sewa RM650 sebulan saja. Sila sms/ hubungi saya hisam +60199118532.. Keutamaan kepada keluarga islam. Terima kasih Mudah…

Anonymous said...

Salam...mncr rmh sewa area ktn budget lingkungan 500 kbwh. (Br bkwen)..mohon bntuan empnya blog dpt mbantu sy..wspp..01121936019..tq..

MOHD NOORHAN BIN MOHD KHAMIN ann said...

Salam.. Ada lagi tak rumah sewa area kuantan... Ada 2 bilik pon Takpe... Kalau ada saya Nak segera ... Kalau ada Wasap saya 0123144012

takiya gozai said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalamualaikum , saya sedang mencari bilik/rumah sewa yang berdekatan dengan politeknik metro kuantan pada bulan 12 2014 , di jalan Sri Dagangan .sekiranya ada kekosongan , whatsapp saya di no +60177503095 , Amira .kerjasama tuan / puan amatlah saya hargai , terima kasih :))

enthanf4 said...

Menacari rumah sewa untuk kemasukan tahun hadapan di Kuantan ini.
Sudah bekerja & bekeluarga
Mohon bantuan admin.

huda hamdan said...

Salam sy sedang mencari rumah sewa d kawasan tg lumpur,kempadang atau bndr putra.mohon bantuan admin.msg/call/whatsapp 0194517490.

normala mohd din said...

salam
saya mencari rumah sewa di gambang berdekatan klinik kesihatan gambang
utk sewa hanya 2 bulan menjalani praktikal .kemasukan 22/12/2014...urgent wasap 0104195400

wani salleh said...

Salam mencari rumah sewa Atau bilik sewa berdekatan drb hicom pekan kerana menjalani praktikal selama 5 bulan disitu. Terima kasih. Kindly inform me at 0176693431 -wani

hartina rais said...

salam,

saya tina, as soon as possible sy nak sewekan rumah utk kakak dan mak, memandangkan rumah sekarang rosak terok akibat bnjir, risau akan keselmatan mereka. bajet dlm 400. tq much.

berkhidmat utk agama.
salam.

email : hartinarais7@gmail.com

ridzwan johari said...

Area pekan,is,ip kos rendah,buget bwh 450,wasup 0146115875

Anonymous said...

RUMAH UTK DISEWA DI GAMBANG DAMAI

KEUTAMAAN UNTUK SEMUA SAMADA PELAJAR ATAU KELUARGA.

-LOKASI BERHAMPIRAN :
2 minit --> Bukit Gambang Waterpark.
3 minit --> Kedai Runcit dan Kedai Makan.
5 minit --> Kolej Matrikulasi Pahang.
5 minit --> Kolej Komuniti Paya Besar.
10 minit --> Exit LPT Gambang.
10 minit --> Universiti Malaysia Pahang (UMP).
15 minit --> Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (KIPSAS).
30 minit --> Kawasan Perkelahan Teluk Cempedak (TC).
20 minit --> Bandar kuantan.
30 minit --> Ikan Bakar Tanjung Lumpur.
50 minit --> Bandar DiRaja Pekan.

Rumah Dilengkapi dengan :

Setiap bilik ada Tilam & Katil : tilam queen dan single.
Meja Makan
Dapur gas,
Rak Pinggan,
Rak Peralatan,
Tong Sampah,
Peti Sejuk,
Tv,
Astro enjoy,
Kipas Angin setiap bilik dan 1 unit di ruang tamu & 1 di ruang dapur
Ruang Dapur yang Luas
Ruang tamu yang luas,
Ruang parking kereta

Kadar Sewa : RM1000 sebulan(boleh dirunding)

untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi En Haikal 0199822279

Anonymous said...

Assalamualaikum. Saya mencari rumah sewa di bandar kuantan berdekatan dengan Hospital UIA. Range harga RM400 - RM500. Kalau ada tolong hubungi saya di 011-23505825. Whatsapp pun boleh. terima kasih

Anna Ruziad said...

salam.. saya nak cari rumah sewa berdekatan dengan politeknik metro kuantan. bln 11 nak masok study kat situ..kalau ade email dkt sya .. annaruziad011994@gmail.com thankss !

Anna Ruziad said...

salam.. saya nak cari rumah sewa berdekatan dengan politeknik metro kuantan. bln 11 nak masok study kat situ..kalau ade email dkt sya .. annaruziad011994@gmail.com thankss !

Anna Ruziad said...

salam.. saya nak cari rumah sewa berdekatan dengan politeknik metro kuantan. bln 11 nak masok study kat situ..kalau ade email dkt sya .. annaruziad011994@gmail.com thankss !

Unknown said...

Anna Ruziad awk dpt course ap..

Unknown said...

Anna Ruziad awk dpt course ap..

Anna Ruziad said...

saya dpt course perkhidmtn mknn..

E-chah said...

Salam.. Saya nak cari rumah sewa untuk family sekitar Tmn Aneka Jaya,Tmn Alam Impian,Mahkota Damai, Taman Saujana, Gambang Damai dan sekitar. Untuk kemasukan Disember 2015 atau Januari 2016. Budget sekitar RM600. Klu ada mohon info ye. EMail pinky16@gmail.com. Tq

Azzah Farhah said...

slm sy tgh mcri rumh sewa area b.sekilau
tun ismail..urgnt sgtt pls thu info wsup sy 0145042037..rumh lgkp skli n bil eltrik air smuaa..arap dpt scpt mgkin

Nur zahrah Aisyah said...

Slm sya sdg mncri rumah sewa area bukit sagu,taman impian,dan kmpung pdang.. Kalau boleh nk yg murah2 skit.. Hehe..blh wsap sy 0145420264/ email zairazif6646@gmail.com

Nur zahrah Aisyah said...

Slm sya sdg mncri rumah sewa area bukit sagu,taman impian,dan kmpung pdang.. Kalau boleh nk yg murah2 skit.. Hehe..blh wsap sy 0145420264/ email zairazif6646@gmail.com