28 October 2010

Rumah Sewa Kuantan & examku~

update: rumah sewa kuantan semuanya full! dah xde kosong. maaf ye. btw sewanya dlm rm400 & rm500 (utk pengetahuan korg je la). if ade rumah yg available nnt, sy akan update kat blog under label 'rumah sewa'. thanx.

salam.

sesape yg berminat nk menyewa rumah di area kuantan, pahang, boleh la hubungi aku d blog ini. sewa berapa? bleh tinggalkn no fon anda kt JOM BORAK box aku kt seblah kanan ni.btw ade 3 biji umah wat masa ni. setiap umah ade 4 bedrooms, 2 bathrooms.

hehe. tetiba aku wat iklan umah utk disewa plak nih. hebat x? kena mulakan bisnes sewa-menyewa ni. br dpt kumpul byk duit utk g oversea. haha. merepek ah aku ni.

btw exam aku agak hampagas. aku tatau nk komen ape. aku ade klinikal exam n viva exam tau. klinikal exam aku tu kena jumpa patient n act like aku ni dispatcher yg br smpi tmpt kejadian n nk assess diorg. so kena wat history taking n bla bla. ade medical n trauma patients. 2 tuh!

pastu exam viva aku lak more to discussion. masuk bilik ni dimana ade 2 org Dr yg akan tanya ape yg aku akn buat if ade patient with this condition kt scene, patient management n assessment n byk la. tu mmg blur. sbb x berada d tmpt kejadian kn. membayangkn semata2. aku bab2 nk bayang2 ni payah skit. aku suka reality punye. hehe.

exam mcq plak aku tatau nk komen ape. soalan agak tricky (utk aku yg sgt pandai ni). harapan ialah dpt markah yg terbaik je la. sbb markah bkn fully dr final jek. dr continuous assessment spjg 1 sem blaja, logbook, esaimen yg blambak n x lupa juga kewujudan aku d lokasi pembelajaran aka attendance sgt pentin! logbook tu mebi leh dpt dlm 0.003% je kot. haha. jgnla. seram lak.

btw ade exam MEQ lak esok. short essay question. nk study ape? aku sebok men worms je nih. still xde keinsafan ek? tau nk abiskan exam je ye? sabo je la. ok la bebeh. study time. tp solat asar dlu. daa~

12 comments:

PIDAN said...

ADE RUMAH SEWA x?

Anonymous said...

salam.sy lily.ad lg x rumah untuk disewa dlm 400..

shahz nisz said...

salam...
nak tnya ada lg x umah sewa budget rm400?area brdekatan dengan bandar kuantan.

Tq.

Anonymous said...

I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Also visit my web blog :: wiki.uva.nl

Anonymous said...

hi...ada rmh sewa x,area hptl tunku ampuan afzan?klu blh jln kaki la...~missMid~

enthanf4 said...

Hi,
Saya mencari rumah sewa di Kuantan untuk kemasukan segera (T.T) will be working there at the end of April.
If ada info, boleh tolong saya.

Adi said...

saya berkeluarga dan mencari rumah di kuantan..kalau ada sila inform sy ye..
range harga 350-450 shj..


mizz dya said...

hai.

maaf ye. buat masa ni takde rumah sewa kosong lagi. rumah sewa ni kat area taman tas, around 10-20 mins ke bandar kuantan. kalau ada rumah sewa kosong nanti sy akan update kat blog ye. sorry & thanks.

Nadiyah Sabri said...

hai. saya ingin mencari rumah sewa kemasukan segera bulan mei (1hb mei 2013) area kuantan atau mana2 area yg xjauh sgt dari kuantan. bajet saya dalam rm300-400 monthly. harap cik dapat hubungi saya segera di 013-4301809. tq

DIANA CHIN said...

HAI.... saya diana... nak cari umah sewa kat kuantan kemasukan bulan 7... berdekatan dengan staduim or ECM.... angaran dalan 800... kalau dapat email saya k... dianamika.84@gmail.com
thank u

hasmah said...

Sy mencari rumah sewa area damansara @ sg karang kuantan...pls info immediately for july

sham ismail said...

Sy pn tgh cari umah area indra sempurna.....klu ada email siakap_2903@yahoo.com tq